kUNST & tRÆER

UDSTILLINGER & KERAMIK

Vi sælger billeder og malerier af forskellige kunstnere

Lige nu udstiller vi:

JAN UFFE LEMBCKE MUNDT

Kunstner- dekoratør- fotograf

Jan Lembcke Mundt er uddannet i reklamebranchen, har været med i kunster gruppen IU, og haft en række udstillinger på diverse gallerier, i kunstforeninger samt private institutioner. Inspirationen til sine billeder finder Jan Mundt på rejser til byer i Europa. Krakelerede mure
er et gennemgående tema i Jans billeder.

RAPHAEL BORGES

Rafael Borges er født og opvokset på Madeira, og han startede med at fotografere da han var 14 år og fotografiet har vært en
stor del af hans liv lige siden. Han kom til Danmark da han var 19 år hvor han for alvor begyndte at dyrke fotografiet på en noget højere plan.

Her fik han adgang til mørkekammer og fremkaldelses udstyr, hvor han begyndte at udvikle sin stil. Som mange andre fotografer har han arbejdet med mange forskellige genrer inden for fotografi i jagten på en personlig udtryksform. Historiefortællingen har altid haft hans interesse, men også det abstrakt og det eksperimentelle er en stor del af hans fotografi.

Han forsøger gennem sine fotografier at starte en fortælling som tilskueren kan bygge videre på og dermed lever værkerne i deres eget liv gennem de forskellige tilskueres opfattelser af hans værker.

 Inspirationen kommer tit fra musik, film, andre
kunstværker og historier som han har fået fortalt. Billederne bliver til via stykker og bider af forskellige fotografier. Han bygger således historier lag på lag ved at tilføre baggrunde, tekstur farver m.m. Tit og ofte er målet at formidle en sindstilstand men altid at give plads til fantasi.

Vi har keramik fra:

METTE KOFOED KNUDSEN, Absalon Design, Aakirkeby

Mette har med sine smukke kopper med et diskret Bornholm-logo skabt en serie af meget populære kopper i forskellige størrelser.

Kunst hos depotet
Træer

SPANSKE TRÆER

Vi er glade for træer og har fundet en leverandør, der får sine flotte træer fra Spanien.

Vi tilbyder:

Oliventræer op til 3,5 m.

Citrontræer, ca. 2 m

Appelsintræer, ca. 1,5 m

Kumquat træer, ca. 1,5 m